Recension 1- Sharing the Secret

http://www.youtube.com/watch?v=U5JuwfuLbRg&feature=PlayList&p=203B61F8C415CEF7&index=0&playnext=1
(Alla filmer som jag ska skriva recensioner om finns på youtube!)

Sharing the Secret är en jättefin film som behandlar temat bulimi. Jag rekommenderar den varmt till alla; om ni är Pro-Ana; vill bli friska, inte har några ätstörningar. Alla borde se den! Vad jag tycker om speciellt mycket med denna film är att den tar upp att det egentligen ligger mycket mer bakom ätstörningar än att man bara vill gå ner i vikt.

Jag kan berätta ur egna erfarenheter att min bulimi började med att jag tröst-åt enorma mängder, och genom att spy ut allt sen kände att jag åtminstone hade kontroll över något i mitt liv.
Nu försöker jag ha kontroll över matinaget istället. Och jag vill gå ner i vikt för att jag givetvis tycker att det är så snyggt att vara smal. Men jag längtar mest efter kommentarer från andra. Uppmärksamhet.

Huvudpersonen i filmen är i alla fall en ung tjej vars mor är barnpsykolog. Föräldrarna är skilda och pappan har redan en ny familj. Trots att modern är psykolog vill hon inte inse att hennes dotter har problem. Dottern spelar glad för familjen och alla vänner, men hon är olycklig, hatar sitt liv och alla sina vänner egentligen. Hon tröst-hetsar och spyr ut allt för att åtminstone försöka få någon slags kontroll på sitt liv.
Det finns många smådetaljer med i filmen som man som bulimiker känner igen direkt. Manuset måste ha skrivits av någon som har erfarenheter med bulimi... Skådespelet är utmärkt och huvudpersonen, den unga tjejen, är fullkomligt övertygande i sin roll. Man klarar sig inte igenom filmen utan att gråta. Filmen finns som sagt på youtube, indelad i flera youtube-klipp. Länkat till den längst upp i inlägget. Alla som kommer att kolla på filmen, var själva när ni kollar på klipp 7 av filmen. Ni kommer att gråta floder. Första gången jag såg denna del trodde jag att jag skulle svimma så mycket som jag grät och hyperventilerade. Det var som om huvudpersonen sa precis det jag alltid velat säga till min mamma. Men jag kommer aldrig våga.
Om ni inte orkar se hela filmen, sök "Sharing the secret part 7" på youtube och se klippet. Värt att se!


Fight the cravings with the right food

Nu vill jag tipsa om ett recept som är SÅ SJUKT GOTT och SÅÅÅÅ enkelt att göra!!!
Och allt du behöver är en banan och mjölk!
-
För en portion använd 1 Banan och 1/2 Dl Mjölk.
Steg 1: Frys en banan! Frys den utan skalet på alltså.
Steg 2: Ta ut bananen när den har blivit helt fryst. Låt den tina lite!
Steg 3: Om du har en mixer: Mixa bananen med mjölken
Steg 3: Utan mixer: Mosa bananen med en gaffel, när den är mosad tillsätt mjölken och mosa ihop bananen med mjölken.
Och vad är då resultatet?
SKITGOD BANANGLASS helt utan tillsatser!



Ska fortsätta tipsa er om liknande smarta recept; och kolla själva in www.hungry-girl.com om ni vill!!!




We were fat alone, lets get skinny together <3

Idag:
Soppa bestående av vatten, massa kryddor och 1 röd paprika.
Lasagne (500kcal) JA fy fan vad sär matval. MÄTTANDE i alla fall men det är ingen jävla ursäkt.
2 koppar hemgjort chaitee (2dl vatten+1dl mjölk+kryddor, sötat med "fejk-socker" utan kalorier) 45kcal pga mjölken
Resten av dagen ska jag mätta mig med resterande soppa och grönt te.
Träning= 40min på cykeln. Lite arm-lyft med 2kg-vikter.

Hunger hurts but starving works

Vägde mig idag. Det var oförändrat. Inte så konstigt med tanke på hur mycket jag fuckade i matväg i helg.
Hej ångest!

Until U love U

You know sometime when you see your self
just see your self
someone not good enough
And though there's times
when you feel like you can't do nothing right
And then security takes ahold
obscures your vision of your soul
You can't see what's inside
open up your eyes
Take a look in the mirror you're beautiful
Take a moment to love the one you are
Learn to accept yourself 'cause this is true
You can't love nobody else until u love u
(Until U love U- The Pussycat Dolls/Nicole Scherzinger)


Forgive me Ana for I have sinned

-Throwing up-

Thou shall not throw up

Tack för alla kommentarer, det värmer!
Igår var inte min dag; inte p.g.a. mat men fortfarande lite jobbiga saker i livet som blev för mycket. Det slutade med att jag tröståt som fan. Riktig dålig fastfood-mat... Helt stört. Det var det enda jag åt igår men det måste vart nästan 1000kcal om inte mer så... Försöker låta bli att spy om jag kan ju, så jag skippade det igår. Lite ångest hade jag ju men tänkte "Ok, en dålig dag; då skärper du dig i morgon då". Men så började även denna dag katastrofalt i matväg.
Well jag åt en liten portion tortillachips med ost (tillagat i micron). Och sen åt jag choklad.
Helt åt helvete och klockan är bara 16.00. MEN jag ska verkligen låta bli att spy, jag FÅR VERKLIGEN INTE SPY. Ska dricka asmycket kaffe (laxerande) och sen göra min boost-dryck
(Grönt te med chilli,cayennepeppar,curry= ökar förbränningen).
Sen ska jag absolut träna i 1h idag. Vet inte vad det blir för träning än, men ska bl.a. ge mig på en Powerwalk-runda. Jag skaffades dessa MBT-skor nyligen i alla fall(se bilden nedan), det känns verkligen helt sjukt mycket bättre att gå i dessa. Man får träningsvärk i benen som fan så benen tränas verkligen mycket mer med dessa skor. Eventuellt Wii-fit och lite träning med vikter också. Usch mår illa... Jävla skitmat.

Lovely Lohan


If you´re not suffering you´re not trying hard enough

Första gången sedan länge som jag faktiskt åt frukost. 2 Ägg och en skiva grovt bröd.
Ska komma igång med min träning, då är det nog bra att äta frukost. Träning och träning, tänkte gå en ordentlig powerwalk i alla fall, och göra lite gymnastiska övningar med 2kg vikter.
Ska till min pojkvän senare idag; äter lunch hemma och sen hålla mig till Cola Zero eller någon annan kalorifri dryck.
Kollar på tv9 just nu, West Point bootcamp för soldater som ska utbildas till officerare i USA. Fy fan vad brutal träning. Hade behövt en brutal tränare från amerikanska militären; de tvingar nog en att tränar skiten ur sig. Fast jag hade säkert dött... Har faktiskt lite bättre kondition nu än för 4 år sedan; men långt ifrån utmärkt. Hade velat träna ordentligt så jag orkar jogga 10km någon gång. Ogillar att jogga, blir oftast trött redan efter 3km, när jag hade tränat ordentligt i ett halvår orkade jag kanske 6km med en liten paus i alla fall.
Jaja, nu ska detta bli en SUPERHELG! 77kg på måndag!

Header-krångel

Ska försöka fixa en snygg header, ska googla runt och se om jag fattar hur man gör.
Ska försöka fixa headern med mina (nästan obefintliga) photoshopkunskaper, men hur får man in den i bloggen sen? Haha låter efterbliven... Någon som vet hur man gör :) ?
-
Fy vad jobbigt det är! Först fattar jag ungefär noll av Photoshop, därav min otroligt töntiga header haha. Tog mig typ en timme innan jag fattade hur jag ens flyttar runt bilderna... Men ja det blev något i alla fall, gör min blogg lite personligare för stunden i alla fall! Hatar blogg.se ´s designer, så sjukt tråkiga och fula.
Aja så en grej att jag inte kan Photoshop, men att sen få in header-helvetet så att det syns på bloggen... Googlade som en galning och tillslut hittade jag en förklaring som funkar. Blev inte perfekt men visst. Ska försöka lära mig hur man gör det ordentligt... Någon gång!

What defines a dream from a wish?

Inte min dag idag... Inte så mycket p.g.a. mat utan annat skit som händer. Buffén var egentligen tänkt till att jag inte skulle spy, utan bara äta mig mätt. Men ja. Fuck it. Jag spydde. Spydde inte upp allt i alla fall för att jag vet att jag skulle hetsa hemma sen annars. Men spydde upp efterrätten plus lite av den varma maten.
Efterrätten bestod av pannacotta, friterad banan och glass, så ja, rätt glad att jag spydde ut det faktiskt. Pannacotta har STÖRT mycket kalorier...
Undrar verkligen när min s.k. träning ska hända. Får väl äntligen ta en Powerwalk i morgon.
Usch det är fan pinsamt. Men pappa har gått upp rätt mycket i vikt också sedan han blev chef, och nu har han typ kommenterat att jag också borde tänka på vad jag äter. Han har ju rätt. Men fan vad jag skämdes. Grejen är ju att han ibland ser mig hetsa; han vet ju inte att jag spyr ut det sen...
Men jag får ta det han sa som PEPP och MOTIVATION! Nu ska jag fan tänka på vad jag äter. Kom tillbaka när du börjar tjata på mig att jag måste äta MER. Åh vad jag vill dit NU.
Bra att jag har denna blogg i alla fall. Med blogg går man ner så mycket bättre. Bara jag verkligen gör det denna gången(har ju vart precis här så många gånger innan...). Vad ska jag göra för att verkligen lyckas denna gång?
Seriöst? Någon som vart som jag (försökt 5000000000000000000 gånger och TILLSLUT lyckades?)

With every bite you take, imagine the look on your worst enemy´s face when she sees how skinny you´ve become

Nu ska jag strax dricka en stor kopp te och en halvliter vatten för att fylla magen. Ska på buffet snart som sagt...
Jag vill gärna äta där, ser fram emot det faktiskt! Har ju inte ätit något idag bara för att kunna äta där. Men vill inte hetsa, ska njuta av maten och bara äta tills jag är mätt. Och som sagt inget ris, utan hålla mig till den "riktiga" maten. Ris är ju bara en bilaga. I kina äter bara de fattiga ris, de rika äter riktig mat.
I morgon blir ännu en jobbig dag (ska till min pojkvän, och sova över!). Antagligen ska jag ju äta där.
MEN jag kan ju dra dit 16. Äta lunch hemma. BORDE ju klara av att låta bli att äta sen resten av dagen förutom något litet, morotspinnar i lättfil?- andra snacks som har ont om kalorier som ni vill tipsa om??
Off I go! Måndag ska jag väga mig. TÄNK PÅ DET NU! Nu ska jag inte fetta mig genom helgen, jag ska ha tydliga resultat på måndag!!! SKÄRPNING.
Får tänka på min äckliga ex-vänner. TÄNK vad de kommer tappa hakan när jag är snyggare och smalare än dem.
Som sagt, tipsa om bra snacks som inte har mycket kalorier men ändå känns gott och lite "matigt"?

The fat is just a suit that you can take off just like that- if you fight for it

Idag blir det en liten utmaning. Ska på Buffet ikväll... Med massa god mat. Ska försöka skippa onödiga kolhydrater som ris (det är en Asiatisk buffet jag ska på). Och inte äta för mycket friterade saker. De ska ha sushi där, mmm!
Ska försöka att äta så lite som möjligt tills dess (typ inget alls!). Då blir det ju extra gott också.
Men men, på måndag ska jag väga mig igen ju! Mitt mål är att det ska vara på 77kg; i alla fall UNDER 78.
Måste komma igång med träning!
Vad lyssnar ni på för musik? Jag lyssnar på ALLT (seriöst). Mitt favoritband är Rammstein, men jag älskar också Britney Spears (sett både Rammstein och Britney live <3). Lyssnar just nu på Miley Cyrus nya skiva; hon är faktiskt bra! Sen lyssnar jag på massa ganska okända band och artister(Rasputina, Queen Adreena), sen några singer/songwriter tjejer som Regina Spektor, Fiona Apple och Tori Amos. Älskar musik och tycker det är viktigt att man är öppen för all slags musik, man ska åtminstone ge allt en chans och inte bara döma skiten ur annat bara för att det inte motsvarar det du brukar lyssna på. Jag kan uppskatta Pussycat Dolls och Cradle of Filth t.ex. Det är helt olika musik men båda har sin charm liksom.
Mihi. Hur går det för er? Har ni något speciellt sätt att gå ner i vikt (svälter ni er, skippar ni kolhydrater, pulverdiet, en speciell diet, tränar ni mycket?)
Jag försöker äta under 1000kcal just nu(ska dra ner successivt, tillslut ska 500kcal vara max)! ; ska börja träna givetvis, om jag tränar ordentligt rasar jag i vikt! Har bara vart lite halvt i en depression som jag tar mig ur, därav ingen träning eller så...
Måste ner fort fort fort nu... Jag mår så illa av att behöva leva i denna kropp.

Every time I eat, I disappoint my best friend Ana

Hej alla fina!
(Regel nr. 1= ALLA är fina. Att vara Pro-Ana är inte att hata alla som inte är eller vill bli smala. Att vara Pro-Ana är något personligt som inte ska gå övergå till hat mot andra. Den enda du får hata är dig själv om du tycker att det hjälper dig att bli smalare. Tänk på det. Det är så synd med hat-kommentarer på bloggar, det hjälper inte den som kommenterar och det hjälper heller inte den som får kommentaren.)
Vad ska jag säga, det funkar väl för mig? Är inne på rätt spår trots snedsteg ibland. Igår blev lite dåligt. Åt Thaimat med ris; och sånna banan-godisar, alltså banankräm som är doppat i choklad. Så ja ganska fail. Väger mig på Måndagar och Fredagar, så i morgon är det dags igen. Dvs. får skärpa mig extra mycket i dag!
Pepp eller hur?! Idag kör vi på bra!!!!!!!!!!!!
Vad tycker ni om Paris nya boobs?
Jag har inget emot plastikoperationer, och brösten är lagom stora! Tycker det blev fint :)

They say you should be proud of your body; I am proud of the body god gave me; but I ruined it with food

Idag har det väl vart ok.
Fortfarande storm så vågar inte gå på promenad i parken, massa grenar som trillar ner överallt. Ska kanske träna lite med Wii-fit däremot. Om batterierna fungerar vill säga. Sen hoppas jag att mamma inte kommer hem än, gillar inte att träna framför andra (I gym ja, men hemma känns det så... mobbat:P?)
Jag har idag ätit och druckit en kopp kaffe med lite mjölk, och sen köttfärs,ärtor och sötpotatis till lunch.
Ska göra en till kopp kaffe snart. Ska till min pojkvän senare i dag, det är alltid lite riskabelt vad gäller mat och snacks osv. Borde äta något litet men mättande innan. Eventuellt köpa någon nutrilett-snack, eller naturdiet. Tycker att det är sjukt gott med sånt, bara lite dyrt ju (30kr för en tror jag, om man jämför med vanlig choklad där man får lika mycket för 15kr typ).
Som sagt har jag nu ett måldatum där jag ska ha gått ner så mycket som möjligt (20 November). Ska ju MINST ha gått ner till 70kg, om inte mer så klart. Jag vill så gärna bli en realgirl-thinspo. Bara kolla på bilderna längre ner i ett inlägg. Before. Och sen tar jag AFTER bilder. Åh smal smal smal, I wanna be it so badly.
Leighton Meester spelar min favoritkaraktär Blair i Gossip Girl! Hon är ju inte superskinny på bilden (smalare nu, äldre bild!). Men fin kropp tycker jag dock; platt mage och lagom stora lår! Men säkert ännu snyggare nu; hittar dock ingen ny bikinibild på henne.

Beneath the skin

Beneath the Skin a caustic red river

Beneath the Skin corrosive abuser

Beneath the Skin genetic in rupture

Beneath the Skin all cold and hungered

Beneath the Skin a still born forgiveness

Beneath the Skin cell transfer in whispers

Beneath the Skin a lover cries murder

Beneath the Skin all cold and hungered

Beneath the Skin old undiscovered

Beneath the Skin another lies ruptured

Beneath the Skin all cold and hungered


I´m the elephant that ruins your garden

Mat var ok idag.
Thaisoppa med kyckling och nudlar; och 2 champinjoner. Åt av soppan 3 gånger idag, blev säkert en del men inget hets så det är ju positivt! Storm som in i helvete så pallade inte gå ut på promenad, och inne kände jag inte för att träna då mamma var hemma... fuck fuck fuck. Ingen träning är INTE bra. Kan gå ner mycket bara jag tränar, men utan det blir det ju segt. Lite update för alla nya läsare, vägde 65 för knappt ett år sedan. Var på väg ner. Men nej, sen fuckade sig allt och jag gick upp nästan 15kg. Suger men vad ska man göra. Get back on track helt enkelt!
-
Tänk att vara smal... Vad jag verkligen älskar är t.ex. när man ser armarna och de ser såå smala ut.
Underbart <3

Nu har jag något att kämpa för

Den 20:e November ska jag ha gått ner så MYCKET SOM MÖJLIGT!
Då ska jag i London gå på Europas största fetish/goth/alternativa-bal!
Ska beställa biljetten i veckan, sen måste jag boka flyg också. Får låna pengar i värsta fallet, kan inte vänta med att köpa biljetterna, kommer vara slutsålt snart...
Bizarre Ball here I come <3

-
Gått ner 1kg iaf, från 79 till 78! Och idag ska jag träna träna träna <3

Bra/Dåligt

Dåligt: Jag har hetsat enormt mycket
Bra: Jag har spytt ut allt
Så just nu har jag inte ätit något idag som jag inte spytt ut.
Nu ska jag dricka MASSA grönt te och vatten och någon slags träning måste jag hitta på om jag får ett tillfälle.
PEPP PEPP PEPP. Tack Sanne för att du addade mig på MSN, du peppar mig som fan!!!
Tips på skitbra sida om du inte redan vet: www.theskinnywebsite.com

K a t a s t r o f

Igår alltså... Jävlar vilken katastrofdag.
Började med pannkakor till frukost. IGEN. Sen åt jag middag, ris med kyckling, ärtor och yoghurt. Inte nog med det hetsade jag i mig en stor bit kladdkaka också... Skulle spy ut det men kunde inte, alla var hemma.
I Malmö åt jag sen en stor portion nudlar med kycklingspett och friterad banan med glass och det spydde jag ut sen.
Blev sjukt hungrig sen i natten så åt en hamburgare som jag INTE spydde ut...
Mitt liv är "a complete disaster" just nu. Går inte ner ett endaste kg.
Idag har jag inte ätit något än tack och lov. I dag ska jag försöka skärpa mig och OM jag nu grisar mig och blir äcklig och äter en massa SKA jag spy ut det. Trodde jag kunde undvika det, men utan att spy går det inte för mig tydligen.
Måste gå in på massa proana-sidor, köpa massa modemagasin och fokusera på mina mål...
Mat är bara ett måste om man håller på att svimma annars behövs det inte. Måste fatta det.

FUCK

Ingen bra dag. Alls. Jävla fettohelvete. Vågade inte spy heller för att jag sedan mitt bulimiåterfall fått kramper igen... Har sjukt mycket ångest för idag. I morgon måste vara bättre.
Matdagbok:
1 pannkaka med lönnsirap
Festivalmat; indisk: Lite ris, kyckling, potatis, sås.
Mini-Donuts... Mm typ fem miljoner kalorier *suicide*
1 liten skål med yoghurt
En brödbit med ost
Det enda positiva med idag var väl att jag gick runt i flera timmar i Malmö, vi satt nästan aldrig ner utan gick runt en massa. Men allt som allt en skitkass dag. I morgon är jag i Malmö igen, men inte förrän kvällen. Tänkte dricka som sagt, men vet inte vad. Pallar inte gå runt med massa ciderflaskor. Är skittrött på vodka samtidigt. Får kolla läget på systemet och se vad dem har...

No more mia

Blev ashungrig vid 8 så åt faktiskt 300g Falafel som jag köpte ur frysdisken på konsum.
Men tänker hellre det än att jag skulle hetsa massa mat nu i natt och spy ut det. Jag har fått kramper i bröstet av min bulimi och spytt blod vilket tyder på att min matstrupe är fucked, och kramperna i bröstet beror på att hjärtrytmen störs när man spyr. Bulimi är så jävla farligt. Jag har inte haft återfall i över en vecka nu tror jag, ska hålla det också. Att äta för lite är inte heller bra men jag äter ändå fortfarande mycket så jag är inte i någon farozon direkt.
Jag önskade ju att jag kunde äta så lite som förr men än så länge klarar jag bara inte av det än. Måste jobba på att kontrollera min hunger.
Funderar på att införskaffa några dietpiller som gör att man inte känner hunger. Ska kolla Life-butiken i stan och se vad dem har... Och kolla lite på nätet också. Finns ju t.ex. ngt som kallas Hoodia som ska vara bra.
Träning var bra idag, cyklade i 1,5 timmar!
I morgon ska jag väga mig igen. Förväntar mig inget. Är det under 79 är jag glad... De första 5kg är alltid lättast att gå ner tycker jag. Så ska börjar träna mycket så borde det gå fort. I morgon är jag i Malmö typ hela dagen, risk finns att jag äter dålig mat. Äter ute i alla fall. Vad det än blir så vegetariskt i alla fall, och ingen snabbmat utan något på en restaurang eller festivalmat (det är Malmöfestival). Helst inga nudlar heller, och inte Pizza eller så. Får se i morgon. Blir ingen sprit i alla fall; det blir det på lördag tror jag.
Däremot blir det cigg, Black Devil med vaniljsmak ska min kompis köpa. Mina absoluta favoritcigaretter, får så sjukt mycket nikotinkick av dem. Röker bara ibland, ser till att jag inte börjar röka "på riktigt". Min främsta regel är att inte köpa egna cigaretter även om jag bara tänker feströka. Höll på att bli beroende i somras, slutade då att röka i en månad och nu har jag bara feströkt 1 gång sedan dess. Har absolut inget emot rökare, vill bara själv inte bli beroende. Dels p.g.a. att det kostar och sen är jag paranoid vad gäller cancer. Feströka är dåligt det också, all rökning är dåligt... Ska försöka att sluta feströka överhuvudtaget med tiden. NÅGON GÅNG ehe.
Lite realgirl thinspo: <3 Kan dom klara det kan vi också!!!!1

Bilder

Som jag trodde blev det Pizza igår. En vegetarisk i alla fall. Innan under dagen åt jag även en kanelbulle och drack en latte. Spydde inte trots Pizzan, det är bra ändå... Ska avvänja mig från att spy!

Idag åt jag några havrefras-puffar utan något till som frukost, och middag åt jag på restaurang, det blev 2 köttbitar med svampsås och potatis. Åt dock ingen potatis alls! Ska försöka skippa kolhydrater så mycket jag kan.
Ska undvika mer mat idag. Har en Brännhults Limonad; 1l-flaska, hela den är 350kalorier. Får se om jag dricker hela den idag, men äta ska jag inte göra mer idag och jag hoppas att det håller!
Får verkligen tänka på att dricka massa vatten hela tiden så att jag känner mig mätt.
I morgon ska jag äntligen väga mig! Har ingen aning vad min vikt kan ligga på just nu, sista tiden när jag vägt mig innan så var det mellan 78-79kg som vågen pendlade... PANIK. Har aldrig vägt så mycket innan alltså.
Men men nu vet jag att det är allvar i alla fall. Ska ju visa alla att jag inte längre är den dumma mulliga tjejen som inte kan gå ner i vikt. Jag Kan! Jag Ska! Ana will guide my way. Och ni hjälper mig väl också :) ?
Tog två bilder lite snabbt. Tjockisbilder på mig själv är perfekt, då tappar jag verkligen matlusten när jag ser min kropp. Och celluliter, fy fan!!! HATAR mina ben. Ja min mage också men mina ben avskyr jag verkligen.

Tankar

Kunde inte väga mig i morse, batterierna var slut i vågen. Jag ska köra bil till Ängelholm ikväll och sova där en natt så kommer inte kunna väga mig förrän på fredag ändå. Får skärpa mig extra mycket nu så kanske min vikt lyckas lägga sig runt 77kg tills dess...
Jag vaknade 12 så jag har inte direkt haft chansen att äta något än. En kopp Proviva Nyponsmak blev det. Ska nog äta ett ägg, och sen har jag lagat lite Paprikasoppa som blir min middag. Oroar mig lite för ikväll, åker till Ängelholm med pappa, kan tänka mig att han kommer få för sig att vi ska beställa Pizza typ. Får se. I VÄRSTA fall beställer jag i alla fall en vegetarisk pizza då, Pizzor utan kött har mindre kalorier. Och skippa alla pizzor som har t.ex. bernaise-sås på sig eller liknande. Men men I VÄRSTA FALL, om vi t.ex. inte ens äter hemma utan på restaurang får jag väl spy ut det... Brukar funka bra på restauranger, de har oftast en avskild toa så ingen hör...
Får dricka en kopp kaffe strax. Hinner typ inte med träning idag (sämsta ursäkten ever... :( )
Oroar mig för vad som ska hända när jag väl är på 65kg igen? Kommer jag klara av att gå under 65-strecket denna gången? Eller är det omöjligt? Gud, jag klarar inte av ännu ett nederlag. Need to go ana all the way.
När mina föräldrar börjar kommentera att jag börjar bli för smal, DÅ har jag lyckats med något.-
-
Kolla vilken het bild på Lady Gaga jag hittade!
Tycker inte att hon är vacker (lite bättre med smink i alla fall...) men hennes kropp är sjuukt nice <3

Igång

Hela grejen med mina taskiga vänner har taggat mig ordentligt...
Saknar dem inte eller så, är bara så äcklad av hur dåliga vänner de faktiskt har varit hela tiden och jag inte insett det. Men det var det bästa som kunde hända nu, motivationen går i högvarv. Det som taggar mig mest är att de tjejer har ganska ok kroppar, men de är fula som stryk i ansiktet. Alla brukar säga det. Så om jag blir smal också kommer jag inte bara se bättre ut i ansiktet utan hela jag kommer vara mycket snyggare än dem!!!
-
Jag vet att man egentligen ska äta frukost om man vill gå ner i vikt "hälsosamt" men jag föredrar bara en kopp kaffe för att vara helt ärlig. Äter jag frukost känner jag ibland att hela dagen redan är förstörd för att jag redan ätit...
Idag har jag då tagit in följande:
-
En kopp kaffe
Ett glas Proviva Nyponsmak
En stor Chailatte på Espressohouse (DÅLIGT... Asmycket kalorier)
En Falafel (alltså köpte en på stan, lagade inte hemma. Tips: ta alltid stark sås, det ökar förbränning. Vitlök eller mild sås har fler kalorier)
En ruta mörk choklad
En grillkorv
En kopp Mangosaft
-
Motion har bara varit gångtakt-promenad genom stan i några timmar.
Allt som allt tycker jag inte att det var en super dag; men bättre än det brukat vara på sistone så det är ju något. Får ju börja stegvis för att komma in på ordentliga banor igen. (Ordentliga banor=max 500kalorier/dag.)
Har inte vägt mig sedan några dagar, i morgon ska jag börja väga in mig igen.
Jag kör alltid att jag väger mig en gång på måndag och en gång på fredag.
Mitt delmål nu är att till 1:a September gå ner minst 3kg. Dvs. jag har 2 veckor tid tills dess. Det klarar jag nog!
Dagens Thinspo är en bild på en av mina favoritmodeller; Erin Wasson:
-
Jag är så äcklad av mig själv...

This time its for real

Detta är min nya viktblogg. Skriver lite om annat också men ska fokusera på att ha koll på min viktnedgång.
Long story short: Har alltid varit åt det mulliga hållet. Min lägstavikt har varit typ.. 65kg senaste åren.
Jag är 170cm lång. Jag har haft bulimi från och till i snart 3 år. Jag hatar mia. HATAR.
Just nu väger jag hör och häpna 78kg. Fattar inte hur jag kunde låta det gå så långt.
Nu är jag hur pepp som helst dock. 2 föredetta "vänner" har backstabbat mig totalt. Och nu ska jag visa dem.
Fy fan alltså. Ska träna hårt, och sen ännu hårdare. Ha stenkoll på maten.
Dessa jävla tjejer ska få se att jag kan bättre än dem. Fula jävla spritluder :@

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0